UPDATE – 6 maand Sabbat

Daar zijn we weer!

 

Even een update van wat er allemaal gebeurd is sinds mijn laatste post:

 

–       Ik koop geen kleding meer bij Zalando want dat blijken bloedzuigers te zijn (niet wat hun klanten betreft, wel het personeel) – Exit dus!

 

–       M en ik gingen samen naar de schoonheidsspecialist, ik voor een uurtje heerlijk ontspannend gepruts aan mijn gezicht, M om zijn benen te laten martelen (epileren dus). Van dat laatste hebben we nu nog plezier, gezien de vele rode vlekken en bulten die hij eraan over hield hehe 🙂

 

–       We gingen naar Parijs met de auto en deden er 7u over ipv 3,5u. Dat zit zo: van zodra er een beetje meer sneeuw dan gemiddeld valt, staan de vrachtwagens stil als ze een helling op moeten, fun fun! Nooit gezien eigenlijk, kilometers vrachtwagens achtereen, bumper tegen bumper, iedereen uit zijn auto met grote vraagtekens over wat er aan de hand is. We hebben ongelofelijk veel geluk gehad dat er iets verder een afrit was die we na veel slalomwerk konden bereiken want veel mensen hebben er uren vast gestaan. Maar niet wij, nee hoor, wij hebben gewoon 200km door ondergesneeuwde dorpjes gereden J En dat was heel vermoeiend, maar soms ook hilarisch, zo bijvoorbeeld toen deze weg plots eindigde:

 Afbeelding

 

Een surrealistisch moment, eerst rijd je gezellig babbelend in de juiste richting (er kwam nog net geen kompas bij  kijken) en dan is er ineens geen weg meer, fini.

Parijs was overigens heel leuk, we gingen er heen zonder kinderen aangezien het een Herbalife event was en dat is altijd wel ontspannend 😉

Dit zijn wij op het event:

 Afbeelding

Trouwens, in Parijs heb je op een rond punt voorrang van rechts. Blijkbaar. Altijd handig om weten als je probeert rond de Arc de Triomphe te rijden. Pfjoew.

 Afbeelding

–       oh ja, er was ook een afsluitend Galabal ginder, en daarvoor had ik voor de eerste keer in mijn leven een galajurk gekocht. Uiteraard had ik dat pas last minute gedaan, waardoor ik de retouches zelf moest doen (bovenaan innemen, of wat dacht u anders?). Dankzij de dames van de hobbyclub is dit gelukt, hoezee! Geloof het of niet, maar tot hiertoe heb ik nog geen enkele deftige foto van het galafeest, ze zijn allemaal te donker. Ik zal het nog eens naspelen dan 😉 Ik ben in ieder geval nog nooit ZO asociaal geweest op een feest (en ook nog nooit zo vroeg naar huis gegaan). Dat zit zo: mijn jurk was achteraan langer dan vooraan, een stukje sleep zeg maar. Ooit al eens mee op een feest proberen rondlopen? Nee? Niet doen, met elke stap die je zet gaat er wel iemand op je jurk staan en hop je staat weer stil. Ik ben uiteindelijk met mijn rug tegen een muurtje blijven staan en heb M om drank gestuurd. Niet zo gezellig dus.

 

–       Het detox effect is voorlopig blijvend, hoewel ik me niet zo heel strikt aan mijn loopschema heb gehouden. Dankzij de detox ben ik (nog) bewuster met voeding bezig. Op 1 uitzondering na: bubbels. Die blijven. En als iemand goeie bio bubbels kent, ge moogt het altijd laten weten.

 

–       Mijn sabbatjaar is halfweg en stilaan, heeeeeel stillekes aan, begin ik te merken dat het tij aan het keren is…jawel, ik begin er weer zin in te krijgen, wordt vervolgd!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s