Over mezelf

Wie ben ik?

Moeder van 2 kinderen, vrouw van 1 man (vanaf juli 2014 zal dat inclusief ring zijn), zus van 1 broer, vriendin van een 5-tal zeer fijne meiden.

In september 2012 ging mijn sabbatjaar van start, en omdat ik niet wist waartoe dat me zou leiden, schreef ik erover en startte deze blog 🙂

Waarom een blog?

Ik ben op zoek naar mijn ‘creatieve ziel’ haha, en als absolute beginner waag ik me aan verschillende knutsel- en handwerkprojecten, het ene al meer geslaagd dan het andere…Verder ben ik ook met een kookcursus begonnen, want dat was gewoon nodig. Dringend.

Maar vooral: ik schrijf graag maar neem er niet genoeg de tijd voor, een blog helpt me om die discipline te kweken. Bovendien leer ik heel wat nieuwe mensen kennen!

En verder?

Ik probeer 3 keer per week 5 km te joggen maar kom meestal maar aan 2.

Ik ben een kattenmens, maar sinds Cesar Millan twijfel ik 🙂

In een familie van intellectuelen, ben ik een eenzame outlaw. Diep vanbinnen ben ik dus eigenlijk een “onnozel maske”, dat vind ik zelf en dat is positief bedoeld 🙂

Waarom onnozel? Hierom: ik kijk graag naar Desperate Housewives, ik lees graag chick lit, romans die goed aflopen of die over glitter en glamour gaan. Ik lees Glam IT, maar tegelijk lees ik ook graag Happinez…

Ik gooi nieuwe kleren steevast in de droogkast, eigenlijk gooi ik gewoon ALLES in de droogkast, zo onnozel ben ik :). Ik geef tonnen geld uit aan gelaatsbehandelingen en blijf erin geloven.

Ik hou van geurkaarsen en sfeerlichtjes.

Ik vind mijn gezondheid belangrijk en let ik op mijn lijn, maar helaas kan ik dus absoluut niet koken en bovendien snoep ik veel te graag (ja, soms ook stiekem, onnozel he!)

Ik wil alles onmiddellijk goed kunnen, heb geen geduld om me ergens in te verdiepen en wijzer te worden, liever oppervlakkig entertainment! Zoals dagelijks Facebooken bijvoorbeeld. Of Pinterest! Heel! De! Dag!

Ik hou van 80’s muziek!! En oja, als ik ga joggen vind ik Milk Inc absoluut de max! (maar eigenlijk ben ik een rocker 🙂 )

En het onnozelste van allemaal: als ik een glaasje drink op café, rook ik soms een sigaretje.

Onnozel he?

UPDATE

Sinds september 2013 is mijn sabbat voorbij en ben ik opnieuw  bezig met mijn passie: als Herbalife coach help ik mensen  om hun gezondheid te verbeteren met behulp van o.a. voedingssupplementen en een gezonde levensstijl. Fantastisch werk! Ik doe dit al 11 jaar en heb ook vele andere coaches getraind om hetzelfde te doen. Maar ik heb veel geleerd tijdens mijn sabbat: ik heb geleerd hoe belangrijk balans in mijn leven is, heb me opnieuw in de hobbyclub ingeschreven en geniet daar ongelofelijk van en ben stiekem aan een schrijfproject bezig :p

Zo, back to you!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s